Aplicaţia Apple Music pentru Android primeşte un nou widget pentru ecran

25.03.2016
Aplicaţia Apple Music pentru Android primeşte un nou widget pentru ecran

Aproape identică versiunii pentru iOS, aplicaţia Apple Music pentru telefoane cu Android este pe cale să primească prima funcţie unică acestei platforme: un widget care să uşureze accesul la funcţiile de bază.

Noul widget cu format 3×1 afişează informaţii despre melodia aflată în redare, coperta albumului, butoane Like, Play/Pause şi butoane pentru schimbarea melodiei.

Din păcate widget-ul cu formă fixă nu poate  extins pentru a acoperi o suprafaţă mai mare din ecran, şi nici restrâns pentru a lăsa loc altor widget-uri mai importante.

Pe lista noutăţilor mai intră şi suportul pentru Gift Card-uri pe care le poţi folosi pentru prelungirea abonamentului (10 dolari) şi un nou tab Radio. Cu o atingere pe numele melodiei afişat în secţiunea Now Playing poţi vedea albumul complet, unde melodiile cele mai populare sunt marcate cu o steluţă. Toate aceste modificări au fost introduse deja în versiunea pentru iOS 9.3 a aplicaţiei Music.

Noua versiune Apple Music pentru telefoane cu Android poate fi descărcată gratuit din magazinul Google Play.

Citeşte şi despre Inbox, noul client de email bazat pe serviciul Gmail

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult