Aplicaţia Facebook pentru Android a ajuns la o nouă versiune

23.08.2012
Aplicaţia Facebook pentru Android a ajuns la o nouă versiune

Aplicaţia Facebook pentru tablete şi telefoane Android a primit îmbunătăţiri ce simplifică modul în care încărcăm imagini în paginile reţelei de socializare şi comunicăm cu prietenii.

Aplicaţia Facebook pentru Android a ajuns la o nouă versiune

Noua versiune simplifică modul în care creăm evenimente, introduce suport pentru emoticoane şi inserarea de imagini în mesajele pe care le trimitem. Modul în care încărcăm poze pe Facebook a fost de asemenea revizuit. Putem insera şi trimite mai multe poze simultan cu mesajele pe care le compunem, sau încărca colecţiile de fotografii direct în secţiunea albume foto din pagina de Facebook.

Aplicaţia Facebook pentru Android a primit îmbunătăţiri

Printre altele, aplicaţia Facebook pentru dispozitive Android ne permite să distribuim poze şi clipuri video obţinute folosind camera foto, primi notificări pentru like-urile şi comentariile date de prieteni, iniţia sesiuni de chat cu mesaje text şi chiar conversaţii de grup cu mai mulţi prieteni.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult