Aplicaţia Facebook pentru Android primeşte un spor de viteză şi funcţii noi

21.01.2013
Aplicaţia Facebook pentru Android primeşte un spor de viteză şi funcţii noi

Facebook a lansat o nouă versiune a aplicaţiei native pentru tablete şi telefoane Android, mai performantă şi îmbogăţită cu câteva funcţii noi.

Alături de viteză îmbunătăţită la încărcarea pozelor, noua versiune include şi o funcţie ce ne permite să dăm share la discuţii în Timeline, Pagini şi Grupuri, precum şi suport pentru trimiterea de mesaje vocale celor din lista de prieteni. În timp ce sportul de viteză resimţit variază în funcţie de performanţele dispozitivului folosit şi calitatea conexiunii la internet, a doua este de fapt o versiune extinsă a butonului Share, al cărei funcţionalitate nu mai este limitată la Timeline-ul propriu, ci poate fi folosit şi pentru a postări pe Timeline-ul prietenilor, grupuri de discuţii şi pagini la care am dat Like.

Deşi posibilitatea de a trimite mesaje vocale în reţeaua Facebook exista deja de ceva vreme, asigurată prin intermediul unei aplicaţii separate, acum suportul este prezent chiar în aplicaţia Facebook nativă, de unde poate fi accesat rapid şi comod.

Noua versiune Facebook App, disponibilă pentru instalare în magazinele de aplicaţii Google Play şi App Store, este lansată la doar o lună după versiunea precedentă urmând un calendar de 4-8 săptămâni, ce acoperă mai acoperă şi aplicaţiile Facebook Camera, respectiv Facebook Messenger. Altfel spus, echipa Facebook s-a angajat la un ritm mai alert de actualizare a aplicaţiilor pentru dispozitive mobile, menit să grăbească introducerea de noi facilităţi şi remedierea problemelor descoperite.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult