Aplicaţia Gmail pentru Android trece la versiunea 4.9, cu integrare Google Drive şi alte noutăţi

Aplicaţia Gmail pentru Android trece la versiunea 4.9, cu integrare Google Drive şi alte noutăţi

Aplicaţia Gmail pentru dispozitive cu Android trece la versiunea 4.9, primind opţiuni în plus pentru păstrarea şi încărcarea ataşamentelor din contul Google Drive.

Suplimentar, Google a introdus şi o versiune revizuită a sistemului de auto-completare a sugestiilor de contacte, furnizate în câmpurile To, Cc şi Bcc a mesajelor pe care vrem să le trimitem. Astfel, în loc să fie afişate toate adresele email asociate unui contact, acum fiecare adresă este arătată separat.

La ataşarea unui fişier din contul Google Drive acum putem modifica şi opţiunile pentru share, în caz că destinatarul mesajului nu are acces. Opţiunea pentru ataşarea fişierelor din contul Drive este disponibilă în meniul principal, procedeul selectării fişierelor din lista Drive necesitând doar un singur pas.

Aplicaţia Gmail pentru Android primeşte integrare Google Drive

Aparent, noua versiune Gmail rezolvă şi anumite probleme care afectau modul în care este sincronizată lista de contacte.

Puteţi descărca de aici versiunea Gmail 4.9 (1266230) (Android 4.0+), livrată într-un pachet de instalare APK semnat de Google, sau aştepta apariţia acestui update în magazinul Google Play, probabil zilele următoare.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult