Aplicaţia pentru iPhone care trimite la întâmplare mesaje şi poze din memoria telefonului

04.03.2016
Aplicaţia pentru iPhone care trimite la întâmplare mesaje şi poze din memoria telefonului

Gândită parcă special pentru cei care obişnuiesc să posteze citate celebre in locul mesajului de status, o aplicaţie pentru iOS se oferă să automatizeze întregul proces, ba oferă şi ceva în plus.

Atunci când nevoia de a atrage în mod constant atenţia celor din jur devine prea consumatoare de timp, Rando ne scapă de orice efort trimiţând automat mesaje predefinite către contacte alese la întâmplare din agenda telefonului mobil, pe Twitter, în reţeaua Facebook sau altă aplicaţie de iOS. Ducând lucrurile şi mai departe, aplicaţia se oferă să trimită în locul nostru GIF-uri amuzante din colecţia Giphy, sau citate celebre alese în mod complet aleatoriu.

Amatorii de senzaţii tari pot seta aplicaţia inclusiv pentru a trimite poze din memoria telefonului mobil, fără a vedea măcar despre ce imagine este vorba. Opţional pozele alese aleatoriu pot apărea într-un chenar cu efect de blur, care devine transparent doar atunci când este activat cu o comandă touch.

Disponibilă cândva şi în versiune pentru Android, dar eliminată între timp din magazinul Google Play, aplicaţia Rando poate fi instalată gratuit doar pe dispozitivele cu sistem iOS.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult