Aplicaţii care-ţi aduc toate noutăţile de la Campionatul Mondial de fotbal: rezultate, ştiri, imagini

Aplicaţii care-ţi aduc toate noutăţile de la Campionatul Mondial de fotbal: rezultate, ştiri, imagini

Vrei să fii la curent cu noutăţile de la Cupa Mondială sau alte meciuri importante? Iată care sunt principalele aplicaţii cu rezultate din fotbal, ştiri şi clasamente actualizate în timp real, disponibile pentru telefonul tău.

FIFA – aplicaţia oficială pentru dispozitive cu Android

Disponibilă pentru download gratis în magazinul Google Play, aplicaţia FIFA acoperă 197 ligi de fotbal din lumea întreagă, furnizând scoruri live şi informaţii despre jucători, schimbările făcute de-a lungul meciurilor şi orele la care se joacă fiecare meci.

aplicaţia oficială FIFA, pentru dispozitive cu Android

Imediat după instalare ai posibilitatea să alcătuieşti o listă personalizată cu echipele favorite despre care vrei să fi informat, uşurând astfel accesul la noutăţile cu adevărat importante. Interfaţa aplicaţiei este simplu de folosit şi se împacă la fel de bine cu ecranul tabletei şi cel al unui smartphone.

SofaScore – ediţie specială cu scoruri live pentru CM 2014

SofaScore este o aplicaţie avansată cu rezultate din fotbal, tenis şi alte sporturi populare ca snooker şi baschet. Producătorul aplicaţiei a pus la dispoziţie o ediţie specială pentru Cupa Mondială 2014, cu informaţii despre meciuri actualizate în timp real.

SofaScore

SofaScore îţi oferă notificări pe telefon despre progresul echipelor preferate, programul detaliat al meciurilor, clasamentele pe echipe, secvenţe video din fiecare meci jucat şi liste cu informaţii statistice acoperind meciurile jucate începând cu anul 1998 şi până acum.

FotMob – una dintre cele mai populare aplicaţii cu scoruri din fotbal

Cu 3 pagini principale arătând rezultatele din meciurile de ieri, astăzi şi mâine, FotMob este una dintre cele mai simple de folosit aplicaţii cu rezultate din fotbal. Şi aici putem filtra notificările primite  alegând doar meciurile şi echipele  care ne interesează.

FotMob

Fiecare meci listat în FotMob este detaliat cu informaţii relevante, cum ar fi golurile date şi jucătorii înlocuiţi, cotele pentru pariuri şi comentarii scrise de experţi în domeniu. FotMob oferă acces la  ştiri din fotbal, informaţii despre locaţiile din Brazilia unde se joacă CM 2014, rezultate din etapele de calificări, alături de statistici pe echipe şi grupe.

Onefootball Brasil – scoruri live şi rezumate video din fotbal

Organizată într-o interfaţă bine gândită, Onefootball Brasil pune la dispoziţie statistici din fotbal, tweet-uri cu ultimele noutăţi şi clipuri video cu cele mai spectaculoase secvenţe din jocuri. Avem până şi o secţiune World Cup trivia, unde pasionaţii de sport îşi pot testa cunoştinţele cu întrebări din istoria fotbalului.

Onefootball Brasil

Onefootball funcţionează la fel de bine şi ca agregator de ştiri din fotbal, prezentând noutăţi din mai multe surse cum ar fi publicaţia The Guardian, Goal.com, SkySports, precum şi canale YouTube unde sunt încărcate clipuri cu fazele din meciuri.

Secţiunea dedicată meciurilor este detaliată, oferind notificări în timp real cu orice modificări apărute, lista de jucători, zonă pentru comentarii live şi o secţiune dedicată fanilor unde poţi discuta cu alţi suporteri şi lăsa propriile impresii despre meci.

365Scores:World cup edition

365Scores este o aplicaţie completă cu scoruri din fotbal, rezultate din tenis, formula 1 şi alte domenii din sport. Cât despre jocurile de la Cupa Mondială 2014, putem afla detalii despre echipe, clasamente, informaţii despre echipe şi stadioane.

365Scores

Aplicaţia merită apreciată pentru secţiunea foarte detaliată cu informaţii despre meciuri, acoperind listele de jucători, goluri, rezerve şi înlocuiri, faze interesante şi secvenţe video cu golurile date. Avem acces la comentarii live şi chiar un modul de chat prin care putem comunica cu prietenii care folosesc 365Scores. Aplicaţia poate afişa notificări cu rezultatele echipelor preferate şi include un home screen personalizat unde sunt afişate cele mai recente informaţii.

Sports Republic – ştiri din sport

Centrată mai mult pe furnizarea de ştiri şi articole pe teme sportive, Sports Republic poate fi o aplicaţie deosebit de utilă.

Sports Republic

Nu trebuie decât să alegem sportul, liga sau echipa preferată, după care aplicaţia va genera automat o listă cu articole pe acest subiect, conţinând ştiri, poze şi cipuri video din mai multe surse. Toate acestea sunt prezentate într-o interfaţă uşor de răsfoit prin comenzi touch, în care ştirile sunt grupate în selecţii de diferite dimensiuni. Aplicaţia oferă mod de noapte cu temă de interfaţă în culori închise, respectiv funcţie de grupare a ştirilor pe baza impactului emoţional pe care îl transmit: furie, uimire, încântare, indiferenţă, îngrijorare sau dezamăgire.

Live Score Addicts – toate noutăţile din fotbal, în timp real pe telefon

Cu acces în timp real la informaţii din fotbal, Live Score Addicts poate anunţa scorurile din meciuri şi da ultimele detalii despre progresul echipelor care te interesează. 

Live Score Addicts

Odată instalată pe telefonul mobil sau tabletă, aplicaţia te va alerta ori de câte ori este pe cale să înceapă un meci important şi va afişa în timp real modificările de scor apărute pe durata meciului. Cu Live Score Addicts, amatorii de pariuri sportive pot paria pe scorul final chiar de pe telefonul mobil, iar după finalul meciului pot urmări secvenţe video cu fazele cele mai interesante din joc.

Acestea sunt câteva dintre cele mai folositoare aplicaţii cu rezultate live disponibile gratuit amatorilor de fotbal şi nu numai. Vă invităm să veniţi cu propriile sugestii de aplicaţii pentru scoruri live, folosind caseta pentru comentarii de mai jos. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult