Bad Piggies – pentru că şi porcii zboară, nu doar Angry Birds

28.09.2012
Bad Piggies - pentru că şi porcii zboară, nu doar Angry Birds

Nu cred că sunt cititori pe acest site care să nu fi auzit de jocurile Angry Birds de la Rovio. După ce au lansat Angry Birds Space, cei de la Rovio au vrut să ofere şi un joc dedicat porcuşorilor verzi şi neruşinaţi. Plecând de la zicala „când or să zboare porcii”, Bad Piggies este un joc de tip puzzle în care trebuie să-i motorizezi pe porcuşori ca să atingă un anumit obiectiv.

Bad Piggies - zboară porcule, zboară!

În decoruri deja familiare, jucătorul trebuie să construiască un mijloc de locomoţie cu care porcul sau porcii să ajungă într-un anumit punct. Pe traseu pot fi atinse puncte intermediare, ce oferă recompense în plus şi te pot ajuta să accesezi niveluri speciale. În funcţie de elementele de construcţie folosite, traiectoria mijlocului de locomoţie al porcilor poate fi controlată. În comparaţie cu titlurile din seria Angry Birds, aici ai mai mult de muncă. Chiar şi primele niveluri pot deveni frustrante dacă te chinui să obţii trei stele de fiecare dată.

Bad Piggies este disponibil gratuit pentru sistemul de operare Android. Aplicaţia pentru iPhone costă mai puţin de 1 €, iar cea pentru iPad este ceva mai scumpă.

Bad Piggies - faza de construcţie

Bad Piggies - butoanele pentru control sunt la baza ecranului

Urmărește Go4IT.ro pe Google News