Badabing! Aplicaţia de iPhone care caută fete goale pe Facebook

Badabing! Aplicaţia de iPhone care caută fete goale pe Facebook

Dacă până acum nu găseai o justificare evidentă pentru care să-ţi cumperi un iPhone, de astăzi ai una cât se poate de (ne)serioasă: aplicaţia „Badabing!„, special concepută pentru dispozitive Apple cu sistem iOS.

„Badabing!” se adresează în principiu celor care adoră să se uite la poze cu doamne şi domnişoare în ţinute cât mai sumare, iar dacă mai punem la socoteală că nu sunt orice fel de poze ci imagini cu prietenele şi cunoştinţele de pe Facebook, tentaţia de a instala această aplicaţie devine aproape irezistibilă.

Badabing

Cum funcţionează? Foarte simplu. În esenţă, este un motor de căutare în albumele foto de pe Facebook, complementat de un filtru care selectează imaginile ce conţin nuduri sau ţinute sumare. Pentru aceasta, aplicaţia foloseşte un algoritm de identificare a „goliciunii”, bazat probabil pe comparaţia codurilor de culoare a pielii.

Ne interesează însă mai puţin cum găseşte, mai important este desigur ce găseşte. Iar aici se pare că socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. Aplicaţia nu satisface aşteptările, multe căutări rămânând fără rezultat, deşi persoana căutată avea astfel de fotografii postate pe Facebook, accesibile cel puţin prietenilor din listă.

În aceste condiţii, suma de 1.99 dolari pe care trebuie să o plăteşti pentru a cumpăra aplicaţia pare a fi o risipă. Mai ales că Apple ar putea cât de curând să o blocheze pentru caracterul ei mult prea explicit. În cazul în care sunteţi curioşi să vedeţi cum funcţionează, o găsiţi disponibilă (încă) în iTunes Store.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News