Barbra Streisand l-a sunat pe şeful Apple pentru a-i cere să facă o modificare la serviciul Siri

22.08.2016
Barbra Streisand l-a sunat pe şeful Apple pentru a-i cere să facă o modificare la serviciul Siri
Când eşti unul dintre cei mai bine vânduţi muzicieni din istorie, nu îţi este greu să îl suni pe şeful Apple pentru a-l ruga să facă o modificare în asistentul vocal digital Siri. Exact asta a făcut cântăreaţa şi actriţa Barbra Streisand, care era nemulţumită de modul în care Siri îi pronunţa numele. 
 
Ea a declarat, într-un interviu recent acordat NPR, că l-a contactat telefonic pe Tim Cook pentru a-l ruga să ceară modificarea pronunţiei numelui ei, Streisand, iar el a fost de acord. 

Se pare că problema este una de accent, iar asistentul vocal pronunţă numele cu un „S” moale, ca „s” din „sand” (nisip).

Pronunţia corectă, cu un „s” mai apăsat, va fi inclusă în următoarea actualizare a Siri, pe 30 septembrie, potrivit artistei.  
 
 
Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult