BlackBerry Messenger renunţă la componentele pe bani pentru utilizatorii de Android

01.04.2016
BlackBerry Messenger renunţă la componentele pe bani pentru utilizatorii de Android

În timp ce platforma BlackBerry OS începe uşor-uşor să dispară, compania canadiană îşi reorientează eforturile către Android. BlackBerry PRIV este doar primul dintr-o serie de dispozitive bazate pe sistemul de operare Google, iar BlackBerry Messenger este probabil cea mai importantă aplicaţie proprietară a companiei. Noul update al versiunii de Android vine cu o serie de îmbunătăţiri importante, dar şi cu eliminarea taxei de utilizare pentru funcţiile avansate.

În trecut, pentru a avea acces la timed messages & photos, retract, private chat şi edit, era necesară cumpărarea unui pachet suplimentar care costa 1 dolar. BlackBerry a decis să elimine această taxă, oferind astfel tuturor utilizatorilor acces la toate funcţiile. Pe lângă acestea, BlackBerry Messenger pe Android a mai primit şi posibilitatea de a trimite un mesaj dintr-o căsuţă de chat în alta, posibilitatea de a opri notificările pentru conversaţiile cu mai multe persoane, cât şi îmbunătăţirea calităţii audio în apelurile de voce din cadrul aplicaţiei.

Nu în ultimul rând, problemele de performanţă şi stabilitate ale aplicaţiei au fost rezolvate, iar Android Marshmallow este acum pe lista sistemelor de operare cu suport oficial, deci BlackBerry Messenger va oferi acum acces la meniul de setări avansate ale permisiunilor aplicaţiei. Actualizarea este disponibilă pentru toţi utilizatorii în mod gratuit de pe Google Play Store.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult