Cum arătă noul Start Menu, după instalarea Windows 10 Anniversary Update

04.04.2016

Eliminat complet din sistemul Windows 8 şi înlocuit cu un simplu buton în versiunea Windows 8.1, familiarul Start Menu a revenit în Windows 10 cu un design complet refăcut, apărând ca o adaptare pentru desktop a interfeţei Modern UI pentru tablete. Ei bine, Windows 10 Anniversary Update aduce noi schimbări gândite să îmbunătăţească funcţionalitatea, detaliate cu o animaţie pusă la dispoziţie chiar de Microsoft.

Perfecţionând designul actual, noul Start Menu pune lista All Apps în prim plan, respectiv butoanele Settings şi Account detail într-un sub-meniu expandabil.

Noua versiune Start Menu va fi prezentă în actualizarea oficială Windows 10 Anniversary Update, disponibilă gratuit pentru instalare utilizatorilor de Windows 10 în cursul acestei veri. Neoficial, cei care doresc să experiementeze modificările aduse o pot face alăturându-se programului Windows Insiders şi instalând ultimul Build Windows 10 Preview. Microsoft încurajează membrii comunităţii Windows Insiders să contribuie la perfecţionarea noului Start Menu împărtăşind experienţa avută în cadrul comunităţii.

Citeste si 10 motive pentru care merită să instalezi Windows 10

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult