ESET a lansat noile soluţii Smart Security 9 şi NOD32 Antivirus 9

13.10.2015
ESET a lansat noile soluţii Smart Security 9 şi NOD32 Antivirus 9

Complet compatibile cu Windows 10 şi venind înzestrate cu o suită completă de funcţionalităţi, pachetele de securitate ESET Smart Security 9 şi ESET NOD32 Antivirus 9 sunt acum disponibile oficial. Ambele au o interfaţă de utilizator complet reproiectată în vreme ce ESET Smart Security 9 oferă un nou instrument de protejare a tranzacţiilor bancare şi a plăţilor online..

ESET Smart Security 9 este o soluţie de securitate pe internet all-in-one, construită folosind tehnologiile de detecţie a ESET NOD32. Suplimentar faţă de celelalte tehnologii cu care protejeză clienţii împotriva ameninţărilor de pe internet,  ESET Smart Security 9 oferă un nou modul de Protecţie Plăţi & Online Banking. Această caracteristică securizează  browserul favorit al utilizatorului pentru a se asigura că toate tranzacţiile financiare derulate online sunt procesate în condiţii de maximă siguranţă – în cazul site-urilor de online banking această facilitate funcţionează automat.

Cererea pentru o astfel de funcţionalitate a rezultat din utilizarea pe scară tot mai largă a serviciilor de online banking,  de către utilizatorii din întreaga lume, lucru care a transformat serviciile  de plăţi online într-o ţintă a infractorilor cibernetici. “Produsele ESET sunt proiectate cu o abordare multi-strat, protejând utilizatorii în faţa tuturort tipurilor de ameninţări, pe diferite niveluri anti-malware. Vedem o creştere constantă în ceea ce priveşte numărul codurilor malware ce vizează informaţii şi operaţiuni financiar- bancare şi, deşi avem deja implementate tehnologii pentru a le bloca, am conceput o nouă caracteristică ce îmbunătăţeşte experienţa clienţilor noştri şi le securizează activităţile lor online în care tranzacţionează bani, la un nivel cu totul diferit.”, a declarat Palo Luka, Chief Technology Officer la ESET.

Securitatea multi-strat a ESET Smart Security 9 mai include şi tehnologii cum ar fi Protecţie Botnet, funcţia Exploit Blocker şi funcţia Vulnerability Shield.

Protecţia Botnet protejează calculatorul utilizatorului în faţa tentativelor derulate de la distanţă de către atacatori pentru a prelua controlul resurselor PC, cu scopul utilizării lor frauduloase în cadrul unor reţele vaste de calculatoare infectate. Funcţia Exploit Blocker este concepută pentru a întări securitatea aplicaţiilor de pe sistemul utilizatorului, în special cele ce sunt exploatate deseori, cum ar fi browserele web, cititoarele PDF, clienţii de e-mail sau componentele MS Office, în timp ce Vulnerability Shield-ul îmbunătăţeşte detecţia vulnerabilităţilor cunoscute la nivelul reţelelor.

Descarcă pachetul ESET Smart Security 9 din secţiunea download a Go4it.ro.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult