ESET a lansat versiunea 7 a NOD32 Antivirus şi ESET Smart Security

ESET a lansat versiunea 7 a NOD32 Antivirus şi ESET Smart Security

Ajunse oficial la cea de-a şaptea generaţie, ESET Nod 32 Antivirus şi ESET Smart Security sunt disponibile pentru download şi pot fi încercate în mod gratuit.

Pentru a răspunde noilor ameninţări prezente în mediul online, ESET a îmbunătăţit nucleul de detecţie din versiunea 7 cu noi tehnologii de detecţie a infecţiilor cu malware şi protecţie împotriva exploatării unor vulnerabilităţi cunoscute.

ESET a lansat versiunea 7 a NOD32 Antivirus şi ESET Smart Security

Dintre acestea, Exploit Blocker este o caracteristică complet nouă ce ţinteşte chiar procesul de exploatare a aplicaţiilor vulnerabile, acţionând generic , independent de conţinutul sau ataşamentul care în final poate infecta PC-ul. Exploit Blocker oferă protecţie împotriva infecţiilor cauzate de malware nou, cunoscute sub numele zero day threats, neclasificate încă în baza de semnături antivirus.

Scanerul Avansat de Memorie acţionează ca o metodă post-execuţie, cu scopul de a detecta elementele malware deosebite pe care celelalte tehnologii nu le-au reperat. Scanerul ajută în special la protecţia împotriva viruşilor care încearcă în mod activ să evite detecţia folosind diferite tehnici de mascare.

Scutul de Vulnerabilitate este o extensie din firewall-ul personal conţinut în suita ESET Smart Security, menit să acţioneze le nivel de reţea oferind protecţie împotriva exploatării unor vulnerabilităţi cunoscute din protocoalele de comunicaţie.

Certificate pentru compatibilitate deplină cu sistemele Windows 8 şi Windows 8.1, respectiv versiunile Windows 7, Vista şi XP, pachetele ESET NOD32 Antivirus 7 şi ESET Smart Security 7 sunt disponibile pentru utilizare gratuită în versiune Trial. Pentru a continua utilizarea şi după expirarea perioadei de încercare cu durată de 30 zile este necesară achiziţionarea unei licenţe.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult