ESET a prezentat noile versiuni NOD32 Antivirus, ESET Internet Security și ESET Smart Security Premium

23.10.2020
ESET a prezentat noile versiuni NOD32 Antivirus, ESET Internet Security și ESET Smart Security Premium

ESET a lansat noi versiuni ale soluțiilor de securitate Windows pentru acasă: ESET Internet Security, ESET NOD32 Antivirus și ESET Smart Security Premium.

Noua gamă de produse îmbunătățește aspecte precum detecția malware, protecția tranzacțiilor online bancare, securitatea parolelor și protecția dispozitivelor smart home.

Aceste actualizări de produse sunt gândite să prevină și mai bine riscurile asociate vieții digitale moderne: amenințările asociate tranzacțiilor online, mai ales cele bancare, furtul de identitate și scurgerea datelor personale pe internet, furtul parolelor și securitatea dispozitivelor conectate.

ESET continuă să își îmbunătățească soluțiile pentru a se asigura că utilizatorii dispun de cele mai noi tehnologii în materie de securitate cibernetică, oferind în același timp securitate silențioasă, cu un impact minim asupra performanței sistemului. Actualizările de produs de acum aduc cu ele ajustări de finețe ale sistemului de prevenire a intruziunilor la nivel de gazdă (HIPS) și ale modulelor avansate de machine learning, împreună cu o reducere semnificativă a spațiului ocupat de modulul machine learning.

Printre îmbunătățiri se numără și noul instrument Windows Management Instrumentation (WMI) și scanerele de regiștrii de sistem, capabile să detecteze programele disimulate care utilizează WMI sau cheile de regiștrii într-o manieră nelegitimă și rău intenționată. Modulul Connected Home este, de asemenea, îmbunătățit pentru a oferi o mai bună detecție dispozitivelor inteligente conectate la router-ul locuinței și pentru a propune soluții proactive de remediere a lacunelor de securitate.

Securitatea tranzacțiilor financiare derulate în mediul online este o prioritate absolută, iar modulul îmbunătățit pentru plăți și tranzacții online vine cu un browser securizat prin care utilizatorii pot opera cu datele bancare în siguranță. Noua funcție le permite utilizatorilor să ruleze în mod implicit orice browser în modul securizat, comunicarea dintre tastatură sau mouse și browser este criptată astfel încât să protejeze utilizatorii de acțiuni de keylogging. În plus, acest modul alertează acum utilizatorii când Remote Desktop Protocol (RDP) este pornit, pentru a-i avertiza cu privire la programele malware care pot compromite protocolul RDP.

Nu în ultimul rând, modulul ESET Password Manager a fost complet reconstruit cu noi funcționalități, cum ar fi deconectarea de la distanță de pe site-uri web și ștergerea de la distanță a istoricului browserului, și este disponibil atât prin extensii de browser, cât și prin aplicații mobile native.

Noile versiuni ale soluțiilor de securitate ESET Internet Security, ESET NOD32 Antivirus și ESET Smart Security Premium sunt disponibile pentru instalare și testare gratuită, pe o perioadă de până la 30 de zile. Este nenecesară doar furnizarea unei adrese email.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult