ESET lansează o nouă generație de produse anti-malware și platforma ESET HOME, pentru gestionarea securității dispozitivelor

19.10.2021
ESET lansează o nouă generație de produse anti-malware și platforma ESET HOME, pentru gestionarea securității dispozitivelor

ESET a lansat noi versiuni ale soluțiilor de securitate ESET Internet Security, ESET NOD32 Antivirus și ESET Smart Security Premium. Utilizatorii acestora au de acum acces la platforma ESET HOME. Disponibilă ca aplicație mobilă sau portal web, ESET HOME permite administrarea securității tuturor dispozitivelor bazate pe Windows sau Android, dintr-o interfață integrată și ușor de utilizat.

Conform cercetărilor efectuate de ESET, la nivelul utilizatorilor casnici de soluții antivirus și anti-malware, o singură persoană din familie își asumă cel mai adesea sarcinile de securitate IT pentru toti membrii. Astfel, se justifică existența unei soluții care să permită un management unitar al dispozitivelor folosite de membrii familiei. Accesibilă prin intermediul portalului web și a aplicației mobile, platforma ESET HOME este proiectată cu gândul la gestionarea on-the-go a securității. Aplicația le permite utilizatorilor să adauge, să gestioneze și să partajeze licențele ESET cu familia și prietenii și să administreze componentele Anti-Theft, Parental Control și Password Manager, integrate în produse, prin intermediul portalului web.

ESET NOD32

De asemenea, ESET lansează și LiveGuard, un modul special disponibil pentru utilizatorii ESET Smart Security Premium, care oferă suplimentar un strat proactiv de protecție împotriva unor tipuri de amenințări nemaiîntâlnite. În plus, ESET NOD32 Antivirus, ESET Internet Security și ESET Smart Security Premium oferă protecție îmbunătățită și o serie de funcții noi pentru toți clienți.

ESET a adus și îmbunătățiri pe partea de protecție a tranzacțiilor bancare și de plăți, consolidând securitatea clienților care accesează portofele de criptomonede (vizate tot mai des de către hackeri) și site-urile bancare, oferind, astfel, modalități mai sigure de gestionare a acestor active.

Cea mai recentă versiune ESET NOD32 Antivirus a fost portată și pentru platforma ARM64, fiind disponibilă gratuit în canalul beta de testare.

Poți descărca și încerca gratuit cea mai nouă versiune ESET Internet Security, ESET NOD32 Antivirus sau ESET Smart Security Premium, disponibilă pentru download în ediție 2021 pe portalul ESET. Pe mobil, poți găsi cea mai recentă versiune ESET Mobile Security & Antivirus cu o simplă căutare în magazinele oficiale de aplicații.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult