Extensiile AdBlock şi AdBlock Plus, disponibile oficial şi pentru browserul Edge

03.08.2016
Extensiile AdBlock şi AdBlock Plus, disponibile oficial şi pentru browserul Edge

Odată cu trecerea la versiunea Windows 10 Anniversary Update, folosirea  extensiilor AdBlock şi AdBlock Plus nu mai este un privilegiu rezervat utilizatorilor înrolaţi în programul de testare Windows Insider, acestea fiind suportate oficial în browserul Edge.

Pe lângă îmbunătăţiri aduse asistentului Cortana şi alte peste 150 optimizări aplicate la nivelul întregului sistem de operare, utilizatorii Windows 10 se aleg şi cu funcţie Adblock suportată oficial în browserul Edge, Microsoft sperând astfel să atragă noi adepţi din taberele Chrome şi Firefox.

Încă la stadiu Beta, folosirea noilor extensii ar putea să nu fie complet lipsită de probleme. Spre exemplu, adăugarea filtrelor suplimentare pentru blocarea reclamelor nu este posibilă cu versiunea actuală a extensiei AdBlock Plus.

Adaptate la browserul Edge folosind codul versiunilor pentru Chrome, extensiile AdBlock şi AdBlock Plus pot fi instalate gratuit din Windows Store.  

Adblock Plus va permite utilizatorilor să lase bacşiş website-urilor pe care le vizitează

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult