Facebook Messenger primeşte funcţie Instant Video Sending

Facebook Messenger primeşte funcţie Instant Video Sending

Aplicaţia Facebook Messenger a trecut la o nouă versiune, cu suport pentru schimbul rapid de mesaje video între utilizatori.

De acum, cei aproape 1 miliard de utilizatori ai aplicaţiei Facebook Messenger vor avea la dispoziţie o nouă modalitate de a comunica. Similar aplicaţiei Snapchat, Facebook Messenger va permite înregistrarea şi trimiterea de mesaje video cu lungime de până la 15 secunde.

Fecebook Messenger primeşte funcţie Instant video sharing

Venind în completarea opţiunii pentru photo sharing, funcţia pentru schimburi de clipuri video este disponibilă atât în ediţia Facebook Messenger pentru iOS, cât şi cea pentru dispozitive cu Android. Din păcate momentan opţiunea nu este disponibilă în portalul Facebook.com, iar implementarea pentru Facebook Paper este incompletă.

Pentru a înregistra un mesaj video utilizatorii nu trebuie decât să ţină apăsat butonul pentru trimitere. La eliberarea butonului mesajul este trimis automat prietenului sau grupului de contacte dinainte selectat, fără să mai pierdem timpul revăzând secvenţa abia înregistrată.

Pe lângă suportul pentru mesaje video, noua versiune Facebook Messenger conţine şi o opţiune Big Like, prin care trimitem partenerului de discuţie semne Like în versiune gigant.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult