Facebook Moments, îmbunătăţit cu suport pentru realizarea de clipuri video folosind colecţiile de poze

26.08.2015

Lansat în luna iunie, serviciul Facebook Moments a primit primul său upgrade important, livrat atât versiunii pentru iOS, cât şi celei pentru Android. În afară de extinderea în şi mai multe ţări, principala noutate este funcţia pentru alcătuirea de clipuri video folosind colecţiile de poze.

Clipurile alcătuite din imagini selectate automat de aplicaţie pot fi editate, filmuleţul rezultat putând distribuit apoi membrilor familiei şi prietenilor care folosesc serviciul Moments.

Facebook Moments apelează la tehnologii pentru recunoaştere facială şi informaţiile despre dată şi oră, descoperind inclusiv pozele neetichetate, care sunt apoi organizate într-o galerie comună accesibilă inclusiv prietenilor cărora le-am acordat drepturi de acces. Spre exemplu, în cazul evenimentelor cu mai mulţi participanţi, toate pozele obţinute din locaţia respectivă sunt centralizate automat, permiţând vizionarea chiar şi acelor imagini care nu au fost obţinute personal.

Facebook Moments, îmbunătăţit cu suport pentru realizarea de clipuri video folosind colecţiile de poze

Pentru alcătuirea unui clip video sunt necesare minim 6 imagini. Vizionarea filmuleţelor este acompaniată cu o coloană sonoră, aleasă dintr-o selecţie de 11 genuri de muzică.

Potrivit administratorilor reţelei de socializare, serviciul Facebook Moments este disponibil acum în ˝majoritatea ţărilor˝ şi tradus în 34 limbi, noua versiune putând fi instalată gratuit din magazinele App Store, respectiv Play Store.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult