Facebook pentru iOS, actualizat cu opţiuni noi pentru poze şi performanţe mai bune

14.05.2013
Facebook pentru iOS, actualizat cu opţiuni noi pentru poze şi performanţe mai bune

Facebook a actualizat ieri aplicaţia sa pentru platforma iOS, noua versiune aducând mai multe opţiuni în modulului software pentru vizualizarea imaginilor şi îmbunătăţiri pentru Events şi Places în cazul versiunii pentru iPhone.

Cele mai utile schimbări sunt opţiunile noi apărute în cazul vizualizării unei imagini. Pe lângă deja prezentele opţiuni pentru comentarii, marcare cu taguri sau Like, Fcebook 6.1 oferă şi posibilitatea salvării sau partajării imaginii si, în cazul în care este vorba de imaginile proprii, şi setarea lor ca imagine pentru profilul de utilizator.

În cazul versiunii pentru iPhone, noua versiune a aplicaţiei Facebook oferă posibilităţi mai bune de editare a locurilor din Places şi încărcarea mai rapidă a evenimentelor din Events, ultima fiind o îmbunătăţire binevenită.

Nemenţionata în lista de modificări este şi opţiunea de mesagerie în grup, care a fost recent oferită şi utilizatorilor versiunii Web.

Compania a făcut o mică greşeală atunci când a actualizat iniţial această aplicaţie, versiunea originală 6.1 (imaginea prezentată mai jos) fiind de fapt un produs Beta care folosea o altă pictogramă şi avea un meniu nou în partea inferioară a ecranului care oferea butoane pentru News Feed, mesagerie şi notificări. Aceasta a fost înlocuită între timp de versiunea 6.1.1, care foloseşte acelaşi design deja cunoscut, nefiind clar dacă Facebook pregăteşte o interfaţă nouă sau a fost vorba doar de o interfaţa folosită în cursul dezvoltării. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News