Fară reclame în Yahoo Messenger, cu Ad Banner Remover Plus

06.12.2010
Fară reclame în Yahoo Messenger, cu Ad Banner Remover Plus

Yahoo Messenger oferă o modalitate simplă si la îndemână de a ţine legătura cu prietenii, colegii sau familia, pentru care plătim vizionând mici bannere cu reclame, poziţionate în locaţii cheie din interiorul aplicaţiei.

Chiar dacă cei mai mulţi dintre noi ne-am obişnuit de mult cu acest mic inconvenient, ignorând pur şi simplu reclamele, iată că cineva s-a gândit la o modalitate de a scăpa de ele definitiv, concepând o aplicaţie special pentru acest scop.

Ad Banner Remover Plus funcţionează pe mai toate versiunile de Yahoo Messenger, inclusiv noul Yahoo Messenger 11 beta, permiţând înlăturarea definitivă a reclamelor din doar câteva click-uri.

Ad Banner Remover Plus poate înlătura următoarele tipuri de reclame:

  • reclamele afişate în fereastra principală a aplicaţiei, sub lista de contacte
  • reclamele afişate în stânga ferestrei Join Room
  • reclamele afişate în partea de jos a ferestrei de Chat Room
  • reclamele afişate în partea de jos a ferestrei Webcam
  • reclama afişată în centrul ferestrei, înainte de iniţierea unui apel video
  • mesajul publicitar listat uneori pe status bar-ul ferestrei de Chat Room

Alte opţiuni permit activarea suportului pentru Yahoo multi mess, activarea funcţiei Smiley Search şi dezactivarea start-ului automat al aplicaţiei la pornirea sistemului.


În secţiunea UI Options ne este permisă dezactivarea componentelor Yahoo Messenger de care nu avem nevoie, pentru obţinerea unei interfeţei mai curate şi mai puţin încărcate de elemente inutile.


Pentru situaţiile în care nu suntem mulţumiţi de rezultatele obţinute, tab-ul clean permite înlăturarea tuturor modificărilor făcute, aducând Yahoo Messenger la starea iniţială, de dinaintea folosirii aplicaţiei Ad Banner Remover Plus.

Descarcă de aici Ad Banner Remover Plus

Urmărește Go4IT.ro pe Google News