Firefox 12 este gata de download

24.04.2012
Firefox 12 este gata de download

Firefox 12 soseşte la doar o lună şi jumătate după Firefox 11, aducând îmbunătăţiri minore la capitulul funcţionalitate şi stabilitate.

Firefox 12 este gata de download

Cea mai nouă versiune de Firefox nu pomeneşte nimic referitor la îmbunătăţirea consumului de resurse sau performanţă, aspecte criticate de mulţi utilizatori ce deţin PC-uri mai slabe.

Firefox 12 se laudă însă că de acum va putea fi actualizat fără a trebui să confirmăm dialogul de securitate afişat de User Account Control (UAC). De altfel, Mozilla intenţionează să treacă la un mecanism de actualizare automat pentru Firefox, în care versiunile noi ale web browser-ului sunt instalate fără intervenţia utilizatorului, de îndată ce devin disponibile prin canalul oficial.

Funcţia de căutare în conţinutul paginii a primit îmbunătăţiri, iar download manager-ul permite descărcarea automată din adresele URL adăugate.

Lista îmbunătăţirilor mai cuprinde şi un set actualizat de controale media pentru funcţia de redare video prin API HTML 5.

Download Firefox 12

Per total, Firefox 12 reprezintă un update minor pentru web browser-ul Mozilla, limitat la îmbunătăţiri aduse „sub capotă”, dară fără un impact major asupra funcţionalităţii oferite.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult