Firefox 3 Beta 1

18.11.2007
Firefox 3 Beta 1

Firefox 3 va fi aproape sigur lansat abia anul viitor, însă până atunci Mozilla ne va satisface curiozitatea cu mai multe versiuni de test. Firefox 3 Beta 1 a fost publicat pe FTP-ul celor de la Mozilla în urma cu puţin timp.

Firefox 3

Firefox 3 Firefox 3 va beneficia de o nouă versiune o motorului de randare Gecko, mai exact 1.9 şi a trecut testul Acid 2, un test de randare a codului HTML/CSS. Cea mai importantă facilitate este aşa-numita Places, noul manager de bookmark-uri. Aceasta aduce o serie de funcţii noi pentru gestionarea bookmark-urilor precum indexarea şi organizarea pe tag-uri a acestora. Places va ţine o listă cu cele mai frecvent accesate, cele mai recent salvate şi cele mai recent accesate site-uri. Places este deja inclus în Firefox 3 Beta 1, dar va suferi cu siguranţă modificări până la versiunea finală.

Firefox 3

De dragul statisticii trebuie specificat că programatorii de la Mozilla au reparat până acum 11.800 de bug-uri, dar că Firefox 3 Beta 1 are încă aproximativ 700 de bug-uri nerezolvate. Înainte de a vă grăbi să instalaţi Firefox 3 Beta 1, trebuie să ţineţi cont de faptul că majoritatea add-on-urilor nu vor funcţiona, nefiind încă actualizate pentru această versiune.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News