Firefox 3 Beta 4 este gata

Firefox 3 Beta 4 este gata

Mozilla a făcut azi încă un pas spre versiunea finală a lui Firefox 3 prin lansarea celui de al patrulea beta, numit şi Release Candidate 1. Noua versiune de test nu vine cu multe noutăţi vizibile faţă de precedenta variantă, însă se laudă cu multe îmbunătăţiri de substrat.

Echipa care lucrează la Firefox 3 a adus, conform Mozilla, peste 900 de îmbunătăţiri faţă de versiunea anterioară de test, Beta 3. Au fost avute în vedere aspecte esenţiale precum sporirea vitezei de încărcare a paginilor (în special a celor care au la bază AJAX) şi reducerea consumului de memorie care a fost o problemă destul de mare pentru versiunile de până acum de Firefox.

Ceea ce se poate vedea cu ochiul liber în Firefox 3 Beta 4 sunt îmbunătăţirile aduse managerului de download, funcţia de zoom pentru pagini Web (iată că şi Firefox se inspiră din Internet Explorer, nu doar invers) şi elementevizuale caracteristice sistemului de operare pe care rulează.

Firefox 3 Beta 4 este văzut de Mozilla ca primul Release Candidate al versiunii finale. Asta înseamnă, teoretic, că va mai fi un Beta 5 numit şi RC2 (peste aproximativ o lună probabil), iar apoi va fi lansată versiunea finală. Şi spre deosebire de Internet Explorer 8, Firefox 3 nu a fost până acum o dezamăgire.

Download Firefox 3 Beta 4.

Firefox 3

Urmărește Go4IT.ro pe Google News