Google a lansat Hangouts 2.0 pentru Android

08.11.2013
Google a lansat Hangouts 2.0 pentru Android

Google Hangouts 2.0 este disponibil începând de astăzi pentru tabletele şi telefoanele cu sistem Android. Noua versiune introduce suport pentru mesaje SMS şi MMS, redarea de GIF-uri animate şi alte bunătăţi. Dintre acestea, funcţia one-tap location sharing ne ajută să arătăm prietenilor de pe Hangouts unde ne aflăm, trimiţându-le o hartă în stil Google Maps cu locaţia exactă.

Google a lansat Hangouts 2.0 pentru Android

Prezenţa suportului pentru mesaje SMS/MMS ne permite să înlocuim clientul standard de mesagerie al telefonului cu aplicaţia Hangouts 2.0, ce devine astfel locaţia centrală unde purtăm conversaţii prin reţeaua de telefonie mobilă sau în sistem de mesagerie instant, atunci când avem la dispoziţie o conexiune activă la internet. Este posibilă şi participarea la conversaţii de grup folosind mesaje MMS, iar imaginile animate (GIF) sunt redate direct în firul de conversaţie.

Funcţia mood status ne permite să dezvăluim prietenilor de pe Hangouts starea de spirit în care ne aflăm, tipul dispozitivului pe care îl folosim şi activitatea curentă (ex. apel în desfăşurare), prevenind astfel situaţiile în care suntem contactaţi la momentul nepotrivit.

Disponibil deja în magazinul Google Play, noua versiune Hangouts 2.0 va fi oferită şi în versiune pentru platforma Apple iOS la o dată ulterioeră.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult