Google aduce îmbunătăţiri aplicaţiei Hangouts pentru Android

27.01.2016
Google aduce îmbunătăţiri aplicaţiei Hangouts pentru Android

Actualizată la versiunea 7.0, aplicaţia Hangouts pentru dispozitive cu Android a primit funcţie Quick Replies, opţiune pentru plasarea de scurtături către conversaţii în Home Screen şi câteva retuşuri la nivelul interfeţei.

Astfel, de acum vom putea răspunde la mesaje direct din lista de notificări, fără sa mai pierdem timpul deschizând aplicaţia principală.

Tot pentru acces mai rapid, conversaţiile Hangouts pot fi fixate cu scurtături direct în Home Screen folosind opţiunea Save to home screen adăugată în meniul principal. Astfel, putem relua discuţia de unde am rămas fără să mai căutăm firul de conversaţie în listă.

Ajungând la modificări de fineţe, interfaţa aplicaţiei este acum mai bine adaptată la conceptul Material Design introdus de Google începând cu versiunea Android 5.0. Totodată, căsuţele selectabile au fost înlocuite cu butoane tip pârghie, similare celor folosite în versiunile recente de Android. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult