Google Allo, noua aplicatie de mesagerie de la Google este disponibilă oficial

21.09.2016
Google Allo, noua aplicatie de mesagerie de la Google este disponibilă oficial

Google a lansat Allo, o nouă aplicatie de mesagerie pentru Android si iOS. Google Allo ajuta utilizatorii sa-si faca planuri, sa gaseasca informatii si sa se exprime mai usor in discutiile cu prietenii.

Cateva dintre caracteristicile si functionalitatile Google Allo:

  • Smart Reply – Poti sa raspunzi mai repede atunci cand esti in miscare, cu doar o atingere. Smart Reply poate sugera raspunsuri la fotografii si se imbunatateste pe masura ce este utilizat si se adapteaza la stilul utilizatorului
  • Foto, emoji, stickere – Poti comunica in Allo desenand pe poze, prin emoji si text cu dimensiuni adaptabile, pachete cu stickere.
  • Google Assistant integrat in Allo – Nu mai trebuie sa-ti intrerupi discutia pentru a cauta anumite lucruri. Poti obtine raspunsuri din interfata Allo cu ajutorul Google Assistant: vreme, trafic, locuri, destinatii, zboruri sau poti traducere fraze. Pentru a apela Google Assistant trebuie sa tastezi @google in Allo.
  • Modul Icognito – Toate conversatiile sunt criptate in standarde precum Transport Layer Security (TLS). Exista insa pentru Allo si modul Icognito, precum in broswerul Chrome. Conversatiile in modul Icognito sunt criptate “end-to-end” si au caracteristici suplimentare de confidentialitate, precum notificari discrete si mesaje care expira.

Noua aplicaţie Google Allo va fi disponibilă în curând, gratuit din magazinul Google Play. Între timp, kit-ul de instalare pentru Android poate fi descărcat folosind acest link.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video