Google ar putea lansa un nou serviciu specializat în distribuirea albumelor private cu fotografii

09.02.2015
Google ar putea lansa un nou serviciu specializat în distribuirea albumelor private cu fotografii

Zvonite de ceva timp, planurile Google pentru detaşarea serviciilor de photo sharing de reţeaua Google+ încep să prindă contur, gigantul american achiziţionând Odysee, o aplicaţie specializată în distribuirea privată a colecţiilor de poze, precum şi sincronizarea pozelor obţinute cu telefonul mobil pentru vizualizare pe PC-ul de acasă.

Google a achiziţionat aplicaţia de photo sharing Odysee

Venită pe neaşteptate, alăturarea creatorilor Odysee în grupul Google+ a fost urmată de dispariţia rapidă a aplicaţiei din magazinul Play Store, serviciul urmând să fie închis oficial în data de 23 februarie.

Aplicaţie creată pentru distribuirea de fotografii în cerc restrâns, departe de priviri indiscrete, Odysee încă nu are un rol clar conturat în portofoliul de servicii Google. Cert este că lucrurile par să se mişte cu repeziciune, un anunţ oficial din partea Google putând veni în cursul săptămânilor viitoare.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult