Google Chrome iese din beta

11.12.2008
Google Chrome iese din beta

Deşi foarte mulţi utilizatori îşi exprimă numeroasele nemulţumiri legate de Chrome pe toate blogurile şi forumurile de discuţii, Google se pare că are de gând să lanseze în curând prima versiune finală a propriului browser. Anunţul a fost făcut de Marissa Mayer, vicepreşedintele companiei americane.

Este cel puţin ciudată graba cu care Google scoate din beta un produs aflat încă foarte departe de pretenţiile power user-ilor. Mai ales când ne gândim că Gmail, de exemplu, un produs mult mai bun, a îmbătrânit deja în stadiu beta.

Se pare că eliminarea etichetei beta va fi doar o mişcare de imagine şi că, de fapt, această mutare nu va însemna şi un pas înainte din punct de vedere funcţional. Şi, se mai zvoneşte, Google nu ţine neapărat să-şi impună browser-ul prin funcţionalitate (cel mai important aspect al oricărui program), ci are de gând să convingă producătorii de sisteme să-l integreze în Windows-ul furnizat cu calculatoarele vândute. Adică alege calea Microsoft, în loc să urmeze tactica Mozilla.

Google Chrome

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News