Google face cinste: aplicaţii de Android cu reduceri aniversare

Google face cinste: aplicaţii de Android cu reduceri aniversare

În luna decembrie a anului trecut, Google a sărbătorit cifra rotundă de zece miliarde de descărcări din Play Store, aceasta marcând o evoluţie accelerată: un miliard de aplicaţii în iulie 2010, 3 miliarde în martie 2011, 6 miliarde în iulie 2011 şi cifre deja menţionată la finele anului. După aproape un an de zile, Google aniversează o altă bornă importantă: 25 de miliarde de aplicaţii descărcate.

Aşa cum a procedat şi anul trecut, Google va sărbători acest eveniment cu o serie de promoţii interesante. Conform anunţului făcut pe blogul oficial Android, următoarele 5 zile vor aduce în Google Play Store mai multe selecţii de conţinut, pentru noi singurele accesibile fiind, din păcate, doar aplicaţiile.

Fiecare colecţie va conţine 25 de titluri selectate de către Google, pe lista strecurându-se producători cunoscuţi precum Gameloft, Electronic Arts sau Rovio, iar acestea vor fi oferite la un preţ de 25 de cenţi, ceva mai puţin de un leu.

Promoţiile vor începe în seara acestei zile, deci dacă doriţi să vă îmbogăţiţi colecţia de jocuri sau aplicaţii la preturi modice, puteţi începe să apăsaţi frenetic butonul de refresh după ora 20.

Evoluţia numărului de aplicaţii descărcate din Google Play Store

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News