Google Goggles suportă acum şi camere foto fără autofocus

24.08.2012
Google Goggles suportă acum şi camere foto fără autofocus

Aplicaţia Google Goggles, apreciată de utilizatori pentru abilitatea de a iniţia căutări şi oferi informaţii legate de obiectele surprinse cu ajutorul camerei foto, a fost actualizată şi este compatibilă cu o varietate mult mai mare de telefoane Android.

Noua versiune Google Goggles poate fi instalată inclusiv pe telefoane Android din gama entry-level, echipate cu cameră foto lipsită de suport autofocus. Faţă de versiunea anterioară, link-urile preluate prin scanarea codului QR sunt trecute mai întâi prin filtrele Google şi blocate în mod automat dacă vizează unul din website-urile trecute pe lista neagră a furnizorilor de conţinut nesigur. Suplimentar, dacă în urma căutării nu se găseşte o potrivire exactă pentru obiectul scanat, aplicaţia va prezenta o listă de produse cu aspect similar.

Aplicaţia Google Goggles poate fi descărcată gratuit din magazinul de aplicaţii Google Play, pentru orice telefon sau tabletă ce rulează minim versiunea Android 2.2 şi include o cameră foto.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult