Google promite o tastatură pentru iOS mai bună decât cea oferită de Apple

23.03.2016
Google promite o tastatură pentru iOS mai bună decât cea oferită de Apple

Potrivit unor dezvăluiri făcute de surse apropiate companiei americane, Google pregăteşte o nouă aplicaţie pentru tastatură, gândită ca alternativă mai bună pentru tastatura implicită inclusă cu sistemul iOS.

Proiectul aflat în derulare de mai multe luni ar fi deja la un stadiu destul de avansat, însă compania nu a fixat o dată precisă de lansare pentru noul produs.

Din punct de vedere vizual, noua tastatură Google pentru dispozitive cu iOS va avea un aspect diferit celei livrate utilizatorilor de Android.

Cât despre funcţiile pregătite, aplicaţia ar urma ar urma să ofere suport pentru tastare normală şi comenzi prin gesturi, iar interfaţa va integra butoane dedicate pentru serviciile Google. Spre exemplu, utilizatorii vor putea căuta GIF-uri de trimis partenerilor de discuţie din reţelele de socializare, iar folosirea butonului Google va duce în aplicaţia Google Search.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult