Google va migra toţi utilizatorii Chrome la versiunea pe 64 biţi a aplicaţiei

05.05.2017
Google va migra toţi utilizatorii Chrome la versiunea pe 64 biţi a aplicaţiei

Evitată la început din cauza consumului mai mare de memorie RAM şi procesor, ediţia pe 64 biţi a web browserului Chrome este de acum alegerea implicită pentru instalările noi, dar şi cele existente, actualizarea Chrome 58 înlocuind automat versiunile pe 32 biţi ale aplicaţiei cu ediţia pe 64 biţi.

Compatibilă cu sisteme de operare pe 64 biţi, noua versiune Google Chrome îmbunătăţeşte gestionarea memoriei RAM şi motorul grafic, pentru performanţe crescute în ansamblu, dar conţine şi alte îmbunătăţiri la partea de securitate.

Trebuie spus că upgrade-ul la versiunea pe 64 biţi a aplicaţiei se produce automat, pentru PC-uri Windows şi MAC, cu condiţia ca memoria RAM instalată să fie de minim 4GB. Funcţionalitatea aplicaţiei rămâne neschimbată.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult