History Timeline – un mod interesant de a răsfoi istoricul Google Chrome

Autor: Aurelian Mihai 05.08.2013
History Timeline – un mod interesant de a răsfoi istoricul Google Chrome

Fanii Google Chrome au la dispoziţie o nouă extensie pentru web browser, capabilă să organizeze istoricul de navigare într-o listă cu descrieri şi miniaturi uşor de urmărit, ce simplifică găsirea informaţiilor dorite.

History Timeline - un mod interesant de a răsfoi istoricul Google Chrome

În locul unui şir interminabil de adrese URL, History Timeline pune la dispoziţie o listă grupată pe două coloane, în care fiecare pagină vizitată este reprezentată cu imagini şi scurte descrieri text. Lista creată pe baza istoricului de navigare Google Chrome, sincronizat inclusiv cu tablete şi smartphone, poate fi răsfoită doar cu versiunea pentru PC a web browser-ului.

History Timeline

Fiind totuşi o extensie pentru Google Chrome şi nu o funcţie integrată direct cu acesta, History Timeline doar împrumută informaţiile conţinute în istoricul de navigare creat de web browser, alcătuind o listă separată ce este păstrată pe hard disk. Astfel, cei care obişnuiesc să şteargă în mod frecvent istoricul de navigare pentru a reduce riscul de încălcare a intimităţii vor trebui să ţină cont de acest aspect, golind atât istoricul Google Chrome, cât şi lista separată creată de extensia History Timeline.

Extensia History Timeline pentru Google Chrome poate fi instalată gratuit din magazinul Chrome Web Store.

Tags: