Hub Keyboard de la Microsoft: o tastatură pentru productivitate mobilă pe iOS

Hub Keyboard, tastatura dezvoltată de către echipa Microsoft Garage este acum disponibilă pe iOS. Aceasta este orientată către utilizatorii interesaţi de productivitate mobilă, care sunt deja utilizatori ai serviciilor incluse în abonamentul Office 365. Nu numai că Hub Keyboard oferă un format similar cu cel de pe Windows 10 Mobile în termeni de design, însă vine şi cu o serie de funcţii avansate, rareori întâlnite într-o aplicaţie de acest gen.

Hub Keyboard vine cu o integrare adâncă în serviciile Microsoft precum OneDrive şi Office 365. Utilizatorii de abonamente pentru acestea vor beneficia de posibilitatea de a trimite link-uri către documente şi fişiere, către cărţi de vizită digitale şi multe altele direct din aplicaţia în care te afli. Activând una dintre funcţiile din partea de sus a tastaturii, poţi începe să scrii, iar rezultatele căutărilor prin baza de date a serviciilor Microsoft sunt afişate direct. Simpla atingere a unui rezultat îl integrează în mesajul pe care urmează să îl trimiţi.

Alături de aceste funcţii, Hub Keyboard vine şi cu suport pentru clipboard, oferind o listă cu ultimele câteva texte copiate din diverse surse, cât şi cu posibilitatea de a traduce întregul mesaj scris într-o altă limbă. Nu în ultimul rând, Hub Keyboard vine şi cu suport pentru extensii, care vor mări şi mai mult plaja de funcţii pe care o vom avea la dispoziţie direct din tastatură. Acestea vor fi lansate în viitorul apropiat.

Hub Keyboard funcţionează şi fără un cont Office 365, însă funcţionalitatea în această situaţie este limitată. Momentan doar limba engleză poate fi tradusă, însă Microsoft promite că va adăuga suport pentru alte limbi în viitorul apropiat. Noua Hub Keyboard este disponibilă gratuit pe AppStore.

Descarcă Hub Keyboard pentru iOS

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult