Încarcă pozele direct pe Facebook, cu aplicaţia Facebook Camera

25.05.2012
Încarcă pozele direct pe Facebook, cu aplicaţia Facebook Camera

Facebook şi-a lansat propria aplicaţie pentru camera foto, compatibilă cu iPhone.

La pornire, aplicaţia ne afişează o listă cu albumele de fotografii încărcate de prietenii de pe Facebook. Putem derula colecţia de albume cu simple gesturi swipe, respectiv viziona pozele în mod maximizat, apăsând pe miniaturile afişate pe ecran.

Facebook Camera - acces rapid la albumele cu fotografii postate de prieteni

Facebook Camera ne permite şi să creăm propriile albume cu fotografii, selectând dintr-un singur pas toate pozele interesante din colecţia stocată în memoria telefonului, după care apăsăm butonul Post. Avem opţiunea de a adăuga descrieri fiecărei poze, menţiona locaţia unde a fost obţinută şi plasa tag-uri pentru prietenii care apar în imagini.

Facebook Camera - încarcă mai multe poze pe Facebook, dintr-un singur pas

Înainte de încărca pozele în album, avem posibilitatea de a roti imaginile salvate incorect, decupa porţiuni din acestea şi chiar aplica filtre pentru îmbunătăţirea aspectului vizual.

Aplicaţia Facebook Camera poate fi descărcată din Apple App Store, începând de astăzi, 25 mai.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult