Internet Explorer 8 RC1, încă puţin şi e gata

27.01.2009
Internet Explorer 8 RC1, încă puţin şi e gata

Microsoft încearcă (dar nu se forţează prea tare) să mai reducă avântul pe care l-a luat Firefox şi se pregăteşte de lansarea celei de-a 8-a versiuni de Internet Explorer, browser-ul care s-ar putea să zboare din Windows la cererea Uniunii Europene. Până atunci, gigantul cu viteză de melc din Redmond pune la dispoziţia curioşilor care se mulţumesc cu puţin de la un browser prima versiune Release Candidate de Internet Explorer 8.

Internet Explorer 8

Teoretic, acest RC1 ar trebui să fie ultima variantă de test înaintea lansării versiunii finale. Ţinând cont că nici Windows 7 nu mai are prea mult până la lansare, este posibil ca IE8 să apară simultan cu noul Windows.

Internet Explorer 8 RC1 poate fi descărcat de aici şi rulează pe Windows XP, Vista şi Windows Server 2003.

Internet Explorer 8

Noutăţile aduse de noua versiune nu impresionează. Printre acestea se numără modul de navigare InPrivate, Accelerator (acces rapid la informaţii utile de pe anumite site-uri) şi Web Slices (bucăţi dintr-un site disponibile direct în browser). Mai multe informaţii despre funcţiile noi din Internet Explorer 8 poţi afla din articolul care i-a fost dedicat cu ocazia lansării primei versiuni de test.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News