LG G3 primeşte jocul gratuit Puppy Pop, prima aplicaţie pentru husa QuickCase

23.07.2014
LG G3 primeşte jocul gratuit Puppy Pop, prima aplicaţie pentru husa QuickCase

Accesoriul oficial QuickCase pentru LG G3 a primit şi prima sa aplicaţie oficială. Aceasta rulează pe suprafaţa de notificări, care rămâne expusă după aplicarea husei. Este vorba despre un joc numit Puppy Pop, menit să demonstreze capabilităţile noului SDK LG, dedicat aplicaţiilor pentru QuickCase.

Având la dispoziţie un spaţiu limitat de pe display, dezvoltatorii nu pot realiza lucruri prea complexe. Chiar şi Puppy Pop abordează un stil minimalist, acesta fiind un soi de Candy Crush Saga care înlocuieşte bomboanele cu animale. Jocul va fi disponibil începând de astăzi în Google Play Store şi va fi distribuit în mod gratuit.

Puppy Pop pentru LG G3 Quick Case

Aplicaţii precum cele pentru monitorizarea vremii, pentru citit mesaje, sau pentru publicat articole pe reţele de socializare ar putea schimba complet modul în care putem folosi telefonul, întrucât poţi avea acces la astfel de funcţii fara a debloca telefonul.

Vom vedea în următoarele luni dacă această demonstraţie a celor de la LG va stârni curiozitatea dezvoltatorilor, sau dacă este încă o tentativă de a scoate în evidenţă noul telefon doar pe moment. Probabil că dacă această iniţiativă va avea succes, aplicaţiile pentru QuickCase vor face tranziţia şi pe alte modele de telefoane ale producătorului corean.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult