Magazinul Google Play împlineşte un an, compania aniversează cu reduceri

06.03.2013
Magazinul Google Play împlineşte un an, compania aniversează cu reduceri

Magazinul digital de aplicaţii Google împlineşte astăzi un an de când şi-a schimbat numele din Android Market în Google Play, iar compania a demarat o campanie de reduceri şi promoţii pentru a sărbători acest eveniment.

Faţă de campaniile anterioare de reduceri, actuala ofertă pare cam sărăcăcioasă în acest moment, iar o bună parte din conţinutul oferit în cadrul promoţiilor, cum ar fi cărţile, muzica sau filmele, sunt inaccesibile pentru utilizatorul din România. Pe lângă conţinutul multimedia, Google Play mai oferă reduceri sau gratuităţi pentru cumpărăturile făcute din aplicaţii, cupoane de reduceri sau promoţii pentru achiziţia unor servicii precum cele oferite de hotels.com.

Conform Google, această campanie va dura o săptămână, ceea ce ne face să presupunem că toate produsele oferite vor fi actualizate, ca şi până acum, în fiecare zi. Cei interesaţi pot arunca o privire pe pagina de pornire din Google Play, însă, din păcate, aceasta nu oferă o centralizare completă a produselor incluse în promoţie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News