Microsoft amână lansarea Windows 10 Spring Update, după semnalarea unui bug software

12.04.2018
Microsoft amână lansarea Windows 10 Spring Update, după semnalarea unui bug software

Primăvara mai întârzie pentru PC-urile cu sistem Windows 10, după ce un bug software descoperit în build-ul final Windows 10 Spring Update de către utilizatori înrolaţi în programul de testare Windows Insider a determinat anularea evenimentului oficial de lansare.

Referită de Microsoft folosind denumirea ‘blocking bug’, problema descoperită cu două zile înainte de lansarea oficială a pachetului Windows 10 Spring Update ar viza doar un număr restrâns de utilizatori, însă impactul acesteia este suficient de mare pentru a justifica găsirea unui remediu urgent.

Fără a oferii detalii concrete despre natura problemei descoperite, Microsoft a decis să amâne distribuirea următoarei revizii Windows 10 prin serviciul Windows Update. Probabil, Microsoft va livra actualul build 1803 împreună cu un patch separat, aplicat chiar în timpul procesului de instalare.

Cu mici întârzieri, Windows 10 Spring Update rămâne în grafic pentru lansare oficială în această lună.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult