Microsoft Office 15 Technical Preview în teste

31.01.2012
Microsoft Office 15 Technical Preview în teste

Din păcate, utilizatorii de rând nu vor acea acces la această versiune a viitoarei suite office de la Microsoft. Primele imagini cu interfaţa grafică le-am văzut anul trecut. Acum Microsoft a anunţat că a oferit unui grup de clienţi posibilitatea de-a testa Office 15 Technical Preview. Aceştia au semnat un contract de tip NDA (non-disclosure agreement) pentru a putea rula suita office.

Microsoft Office 15 va primi un beta în această vară

Microsoft susţine, prin vocea unui responsabil din divizia Microsoft Office, că noul proiect este cel mai ambiţios de până acum al diviziei. Din păcate, alte detalii despre el nu au fost făcute publice. Vom putea să vedem însă cum se comportă în vară, atunci când Office 15 va fi disponibil în versiune beta pentru oricine.

Interfaţa Metro pentru WIndows 8

Se presupune că viitoarea suită Microsoft Office va veni cu elemente din interfaţa Metro, cea folosită momentan de telefoanele mobile cu Windows Phone 7. Acest lucru este justificat şi de faptul că Windows 8, următoarea versiune a sistemului de operare ar trebui să ruleze foarte bine şi pe tablete.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News