Noua aplicaţie de alarmă lansată de Microsoft se asigură că te vei trezi la ora stabilită

07.06.2016
Microsoft a lansat o serie de aplicaţii excelente pentru Android şi se pare că va continua să îşi îmbogăţească portofoliul. Dacă ai probleme cu trezirea de dimineaţă, cea mai nouă aplicaţie a companiei te va ajuta sigur. 
 
Mimicker Alarm, dezvolată de divizia experimentală Garage din cadrul companiei, abordează într-un mod diferit trezirea de dimineaţă. Este uşor să dai „Dismiss” sau „Snooze” atunci când alarma începe să sune, dar asta nu înseamnă că te-ai şi trezit complet. Uneori faci acest lucru inconştient şi continui să dormi. 
 
Citeşte şi: Microsoft lansează interfaţa Outlook pentru ceasurile Android Wear
 
 
De aceea, pentru ca Mimicker Alarm să se oprească, utilizatorul trebuie să completeze o anumită sarcină setată anterior. Poate fi vorba de un mic joc sau de realizarea unui selfie în care trebuie să ai o anumită expresie a feţei (de exemplu de mirare). În cele două jocuri disponibile trebuie să cauţi o anumită culoare sau să completezi un exerciţiu de dicţie. Toate aceste sarcini necesită atenţie, iar utilizatorul se trezeşte după ce le completează. 
 
Puteţi descărca Mimicker Alarm din Google Play Store
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult