Perfect365: make-up artistul tău profesional, simplu şi gratuit!

Perfect365: make-up artistul tău profesional, simplu şi gratuit!

Lansat astăzi şi disponibil gratuit pentru download, Arcsoft Perfect365 este un program de editare foto, specializat pe make-up profesional. El se remarcă prin simplitatea extremă în utilizare şi rezultatele impresionante – un singur click şi aspectul feţei tale este retuşat fin, dar suficient de bine încât să îţi evidenţieze frumos trăsăturile şi să îţi mascheze defectele.

Cu Perfect365, nu doar că vei primi mai multe Like-uri pe Facebook, dar îţi poţi salva fotografiile şi merge cu ele la salon, acolo unde un make-up artist profesionist te va aranja ca la carte, întocmai ca în pozele editate de tine.

Ai la dispoziţie peste 20 de machiaje predefinite (opţiunea Instant Look) sau, dacă te pricepi la make-up şi vrei să experimentezi ceva deosebit, te lasă să aplici un machiaj personalizat pe care să-l începi de la zero.

În oricare dintre cazuri, primul pas pe care trebuie să-l faci este să încarci o fotografie portret, preferabil la o calitate cât mai bună. Ideal ar fi să ai în spate un fundal alb, iar orientarea şi privirea persoanei din imagine să fie către obiectiv. Cu alte cuvinte, să stai ca la poza de buletin sau paşaport.

Perfect365

Perfect365 analizează imaginea şi fixează 24 de puncte cheie ale feţei: extremele sprâncenelor, ochilor, nasului şi a buzelor, lobii urechilor ş.a.m.d. Cu cât fotografia ta respectă condiţiile descrise mai sus (fundal alb, orientare perpendiculară), cu atât programul va aplica mai precis machiajul. Dacă ţi se pare că machiajul nu se aplică bine, fă click pe opţiunea „Adjust key points” şi repoziţionează tu punctele corect, aşa cum ţi se sugerează în partea dreaptă a ecranului.

Perfect365

Machiaj profesional cu un singur click

După fixarea corectă a punctelor cheie, poţi începe sesiunea de make-up. Pentru acomodarea cu aplicaţia, încearcă mai întâi Instant Look-urile şi observă diferenţele dintre imaginea originală şi cea cu filtrul aplicat (opţiunea B | A – Before / After).

Dacă te-ai hotărât asupra unui Look, salvează imaginea, printeaz-o sau împărtăşeşte-o prietenilor din reţelele sociale. Perfect365 îţi oferă opţiuni de sharing pe Facebook, Flickr şi Twitter.

Make-up personalizat, până la cel mai fin detaliu

Pentru personalizarea machiajului, apelează la funcţiile de editare de pe coloana din dreapta. Acestea sunt împărţite în patru mari categorii: Skin (piele), Face (faţă), Eyes (ochi) şi Mouth (gură). Fiecare categorie cuprinde opţiuni specifice. În cazul ochilor spre exemplu, poţi aplica un contur, lentile de contact, rimel sau poţi chiar modifica dimensiunile globului ocular şi culoarea naturală a ochilor.

Prin bifarea operaţiunii dorite, ţi se deschide panoul cu instrumente corespunzătoare machiajului selectat. La trasarea unui contur poţi ajusta forma, culoarea şi intensitatea, în vreme ce la albirea dinţilor există doar un singur parametru – intensitatea.

Alte opţiuni sunt de tip „One-click” şi nu necesită ajustări manuale. Aici dăm drept exemplu eliminarea cearcănelor. Nu trebuie decât să bifezi opţiunea „Remove Circles”.

Nu o să intru în mai multe detalii ce ţin de ajustarea fină a fiecărei zone a feţei, sunt sigur că fiecare dintre voi va dori să încerce programul.

O să închei prin a spune că Perfect365 nu este perfect, ca minusuri menţionez lipsa unei palete mai bogate de culori ce face dificilă sau aproape imposibilă realizarea unor machiaje mai excentrice, cum ar fi cele gotice. Dar sigur, Arcsoft se adresează în special domnişoarelor care preferă un stil „glamourous”, mai puţin rockeriţelor care oricum nu ar descărca o aplicaţie de pe o pagină de Internet roz.

Perfect365 – rezumat:

  • Aplicaţie de editare foto, specializare pe make-up;
  • Funcţie Instant Look, alege-ţi machiajul cu un singur click;
  • Accentuare trăsături şi mascare defecte (cearcăne, riduri, coşuri etc.);
  • Ajustare fină a machiajului (dimensiuni, linii, culoare, intensitate);
  • Vizualizare Before and After (înainte şi după);
  • Photo sharing pe Facebook, Flickr şi Twitter.

Download Perfect365

Urmărește Go4IT.ro pe Google News