Presupuse imagini cu Google Chrome OS

17.08.2009
Presupuse imagini cu Google Chrome OS

Toată lumea aşteaptă cu interes Google Chrome OS, sistemul de operare pe care Google îl va arunca în luptă nu pentru a detrona Windows-ul, ci pentru a-şi susţine şi extinde serviciile Web. Până acum, în afară de anunţul oficial, informaţiile au cam lipsit. De aceea, orice piesă de puzzle este aşteptată cu mare interes. Una din piese ar putea screenshot-urile de mai jos, care se presupune că ar fi făcute chiar în Google Chrome OS.

Acum e greu de spus cu certitudine dacă sunt reale sau este doar vreo făcătură. Ar putea fi un simplu shell sau o temă grafică. Cu toate astea, albul predominant şi simplitatea aparentă aduc cu stilul Google.

Google Chrome OS

Din imagini nu se pot observa foarte multe elemente ale interfeţei grafice sau mai bine spus interţa este extrem de simplă. În prim-planul screenshot-urilor se află bineînţeles Google Chrome. Se mai observă un dock a la Mac OS X în partea superioară şi o parte din taskbar în colţul din dreapta jos. Pe dock se pot observa servicii Google precum Gmail, Google Reader şi Google Calendar. Tot în dock-ul de sus şi-a făcut loc şi o căsuţă de căutare.

Google Chrome OS

Din păcate, nu avem nicio garanţie că aşa va arăta Google Chrome OS. Chiar dacă imaginile sunt reale, poate fi vorba de o versiune de test a sistemului de operare. Este posibil ca până la data lansării, cândva prin 2010, să se schimbe multe.

Google Chrome OS

Urmărește Go4IT.ro pe Google News