Repară gratuit pozele mişcate cu aplicaţia SmartDeblur

Repară gratuit pozele mişcate cu aplicaţia SmartDeblur

SmartDeblur este un program gratuit ce asistă restaurarea pozelor neclare sau mişcate.

Aplicaţia SmartDeblur înlătură eficient efectul de blur

Aplicaţia creată de Vladimir Yuzhiko – inginer software specializat în tehnici de procesare a imaginilor, adresează două dintre cele mai comune tipuri de imagini neclare, focalizate incorect sau rezultate din mişcarea obiectivului în timpul procesului de captură. Ambele tipuri de defecte sunt foarte dificil de remediat prin tehnici de procesare şi filtre de imagine incluse cu programele tradiţionale de procesare imagine.

După cum se poate vedea şi din exemplul de mai sus, rezultatele nu sunt chiar la nivelul observat în filmele poliţiste, dar suficient încât să ne putem face o impresie despre cum ar trebui să arate peisajul în realitate.

SmartDeblur refacerea textului neclar

SmartDeblur dă rezultate mult mai bune când vine vorba de refacerea textului ilizibil din poze, având o rată de succes aproape perfectă.

Aplicaţia SmartDeblur este compatibilă cu sistemul de operare Windows şi poate fi utilizată în mod gratuit. Programul nu necesită instalare şi poate fi lansat imediat după extragerea din arhiva ZIP.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult