S-a lansat aplicaţia care îşi livrează la uşă alcool, ţigări, medicamente şi… „altele”

10.03.2016
S-a lansat aplicaţia care îşi livrează la uşă alcool, ţigări, medicamente şi... „altele”

În Marea Britanie s-a lansat o aplicaţie numită Bevy, prin intermediul căreia utilizatorii pot comanda alcool, tutun, gustări, medicamente şi chiar prezervative. Toate aceste produse ajung la uşa lor în câteva zeci de minute. 

Aplicaţia, disponibilă doar pentru iPhone, este gratuită, iar autentificarea se poate face prin intermediul contului de Facebook. Bevy susţine că timpul mediu necesar pentru a face o livrare este de 20 de minute. Utilizatorul poate chiar urmări pe o hartă cum vine comanda spre el.

Preţurile produselor vândute prin Bevy sunt mai mari, iar pentru fiecare comandă aplicaţia percepe 5 lire sterline. Însă acesta este preţul care trebuie plătit pentru confortul oferit.

Din nefericire, aplicaţia este disponibilă doar în Londra şi poate fi folosită doar joia, vinerea şi sâmbăta, între orele 17:00 – 05:00. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult