Samsung confirmă actualizarea oficială la Android Nougat pentru telefoane Galaxy S7 şi S7 edge

30.12.2016
Samsung confirmă actualizarea oficială la Android Nougat pentru telefoane Galaxy S7 şi S7 edge

Ajuns la final, programul de testare Galaxy Beta a adus deja versiunea 7.0 a sistemului de operare Android la o parte dintre utilizatorii Galaxy S7 şi S7 edge, însă nu fără bug-uri şi nelipsitele probleme de compatibilitate specifice produselor software insuficient optimizate.

Început din a două săptămână a lunii octombrie şi încheiat din data de 30 decembrie, programul de testare beta a livrat nu mai puţin de 5 versiuni preliminare Android Nougat, ultima fiind anunţată în urmă cu doar câteva zile.

Presupunând că nu mai sunt descoperite probleme majore şi după încheierea etapei de testare, putem spera ca actualizarea oficială la Android 7.0 să fie livrată chiar din prima parte a lunii ianuarie. Acest calendar de lansare este de altfel confirmat şi de către Samsung într-un mesaj adresat utilizatorilor care au participat la campania de testare beta.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult