Samsung nu a modificat prea mult Android 7.0 Nougat pentru seria Galaxy S7

10.11.2016
Samsung nu a modificat prea mult Android 7.0 Nougat pentru seria Galaxy S7

Utilizatorii de Samsung Galaxy S7 din Coreea de Sud pot descărca o versiune Beta de Android 7.0 Nougat dedicată acestor modele. Din clipurile şi imaginile apărute până acum pe internet se pare că gigantul asiatic nu a modificat prea mult sistemul de operare dezvoltat de Google.

 

Acesta este un lucru bun, deoarece puţine modificări ar putea însemna că sistemul de operare va fi oferit pe mai multe modele de smartphone-uri din portofoliul companiei, printre care şi gama Galaxy S6.

Nici interfaţa Grace UX, care a debutat pe Galaxy Note7, nu a suferit modificări uşor sesizabile. Cei de la Sammobile au realizat clipuri video în care putem vedea cum arată Android 7.0 pe Galaxy S7 şi galaxy S7 edge.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult