Seria Samsung Galaxy S6 ar putea primi Android 7.0 Nougat până la sfârşitul acestei luni

15.02.2017
Seria Samsung Galaxy S6 ar putea primi Android 7.0 Nougat până la sfârşitul acestei luni

Samsung a dat drumul la actualizarea Android 7.0 pentru Galaxy S7 şi S7 edge. Compania a anunţat că următoarea serie de smartphone-uri care va primi Nougat va fi Galaxy S6.

 

Tansu Yegen, vicepreşedinte Samsung în Turcia, a scris pe Twitter că seria Galaxy S6 va primi noua versiune de Android până la sfârşitul lunii februarie.

Este posibil ca în alte ţări actualizarea să apară chiar mai devreme.

 

 

Potrivit Samsung, următoarele smartphone-uri şi tablete vor primi upgrade oficial la Nougat în prima jumătate a lui 2017: Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy S6 edge Plus, Galaxy Note 5, Galaxy Tab A cu S Pen, Galaxy Tab S2 (LTE, versiunea deblocată), Galaxy A3 şi Galaxy A8. Este notabilă absenţa din listă a modelului Galaxy A5 (2016), dar şi a celor din populara serie Galaxy J. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult