Skype introduce suport pentru apeluri video HD pe tabletele iPad 4th gen

12.08.2013
Skype introduce suport pentru apeluri video HD pe tabletele iPad 4th gen

Unul dintre upgrade-urile importante aduse tabletei iPad 4th gen este camera frontală cu rezoluţie HD, adăugată pentru a pune în valoare avantajele ecranului cu tehnologie Retina. Din păcate în lipsa suportului software necesar din partea aplicaţiilor, utilizatorii aproape că nici nu au observat noua cameră web, apelurile video fiind desfăşurate în continuare la rezoluţie SD.

Din păcate problema a fost remediată doar după 10 luni de aşteptare, odată cu lansarea versiunii 4.1 a aplicaţiei Skype for iPad, când suportul pentru apeluri video HD a fost activat pentru toţi posesorii de tablete iPad 4th gen. Trebuie ştiut că pentru o experienţă de vizionare în condiţii optime este necesar ca ambii participanţi la conversaţie să dispună de o conexiune rapidă la internet, preferabil furnizată în cadrul unei reţele WiFi N.

Skype aduce suport pentru apeluri video HD pe tabletele iPad 4th gen

Lăsând la o parte extinderea suportului pentru apeluri video, noua versiune Skype for iPad 4.1 rămâne totuşi un update minor, fără modificări la nivelul interfeţei şi doar câteva optimizări aduse pentru creşterea stabilităţii.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult