Smartphone-urile Huawei primesc update la Android Marshmallow 6.0

25.07.2016
Smartphone-urile Huawei primesc update la Android Marshmallow 6.0

Huawei anunţă disponibilitatea pachetelor la actualizare la versiunea Android 6.0 pentru majoritatea modelelor din gama Huawei, dar şi pentru cele din gama Honor.

Android Marshmallow 6.0 este disponibil doar pentru modelele de smartphone-uri open market, care nu aparţin de un operator de telefonie local şi care implicit, nu au software-ul personalizat de acesta.

Astfel, odată cu noul update, utilizatorii se vor putea bucura de noua interfaţă EMUI 4.0, oferind navigare mai fluidă şi un design împrospătat.

Noua versiune de software poate fi instalată de către toţi utilizatorii Huawei şi Honor cu ajutorul aplicaţiei HiCare, care poate fi descărcată din magazinul Google Play. Pentru instalare, utilizatorii trebuie să încarce complet dispozitivul şi să efectueze următorii paşi:

  • Să acceseze aplicaţia HiCare;
  • Să se asigure că versiunea HiCare pe care o folosesc este cea mai recentă;
  • Să accepte termenii şi condiţiile companiei Huawei;
  • Să se asigure că regiunea bifată este Europa, pe urmă să selecteze ţara de origine, respectiv România;

Vezi şi Huawei P9: flagship din China cu ADN nemţesc [REVIEW]

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult